Trinta burokėliu sriuba, pagaminta pagal šį receptą vaišinome spalio mėnesio ,,infoPIETŲ dalyvius". Ši sriubos poskaniais labai primena barščius, tačiau ši daug sotesnė! O vienas iš naudojamų prieskonių - kuminas atskleidia dar kitokį burokėlių skonį ir labai gerai dera su kokosų grietinėle gardinta sriuba.
Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais.
Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.
Kad veiktų užklausos forma, naudojame sistemą „Google ReCaptcha“, kuri padeda atskirti jus nuo interneto robotų, kurie siunčia brukalus (angl. spam) ir panašaus tipo informaciją.
Taigi, kad šios užklausos forma užtikrintai veiktų, jūs turite pažymėti „Sutinku su našumo slapukais“.